Διοργάνωση Παιδικών Party

Το φουαγιέ του Θεάτρου Αυλαία προσφέρετε για πάσης φύσεως εκδηλώσεις. Φυσικά οι μικροί μας φίλοι είναι προτεραιότητα για αυτό και η διοργάνωση παιδικών party, είναι η ειδικότητα μας!

 

Διοργανώστε το παιδικό party παιδιού σας στο φουαγιέ του Θεάτρου Αυλαία στο Πασαλιμάνι στον Πειραιά. Μπορούμε να σας προτείνουμε κάποιο ποιοτικό και οικονομικό menu για τα παιδιά αλλά και τους γονείς.

 

Μπορείτε να το συνδυάσετε με κάποια από την παραστάσεις μας, τα παιδιά να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους παιδική θεατρική παράσταση, οι γονείς ταυτόχρονα να απολαύσουν τον καφέ ή το ποτό τους στο Φουαγιέ και έπειτα να ξεκινήσει το party…!!!

 

Επίσης δίνεται η δυνατότητα να διασκεδάσουν οι μικροί μας φίλοι με ανιματέρ, μουσική και πολύ χορό!

Είμαστε στην διάθεσή σας , να οργανώσουμε το party που ονειρεύεστε εσείς και προπάντων το παιδί σας.

 

Και όπως έχουν γράψει για εμάς:

<<Είναι μια μοναδική εμπειρία να απολαύσουν μια παράσταση όλα μαζί και σίγουρα θα έχετε καταφέρει να τους προσφέρετε κάτι πολύ διαφορετικό και μοναδικό που θα τους δημιουργήσει κοινές αναμνήσεις.>

 

 

“H Pizza Fan έρχεται στο Θέατρο Αυλαία!

Διοργανώστε το partyσας , στο φουαγιέ του θεάτρου , απολαμβάνοντας , ζεστά ολόφρεσκα κομμάτια πίτσας από την PizzaFan…..Πλέον υποστηρικτής του Θεάτρου & των παραστάσεων μας, θα μπορείτε να βρείτε τις πεντανόστιμες πίτσες της Pizza Fan στο Θέατρο Αυλαία και να απολαμβάνετε με ζεστή πίτσα ,την αγαπημένη σας παράσταση!!!

 

Γιατί… Θέατρο Αυλαία & Pizza Fan, πάνε πλέον μαζί!!!”